DTC – Hele Danmarks trailerkæde

Vi har forstand på trailere, tilbehør og gode handler. Så kort kan det egentlig siges.

Du kan købe trailere mange steder – ikke mindst på nettet. Men hvis du vil have de bedste priser, det bedste udvalg og professionel rådgivning, finder du ikke bedre steder end Dansk Trailer Center.

Vi er et samarbejde mellem nogle af de mest erfarne danske trailerforhandlere og trailerproducenter. Vi vil give dig den samme gode kundeoplevelse i vores webshop, som du får i vores butikker. Det betyder også, at vi holder os til det, vi kan rådgive dig om: Trailere og tilbehør.

Danmarks bedste priser på trailere og tilbehør

Som landsdækkende netværk af trailerforhandlere sikrer vi altid de bedste vilkår og priser for vores kunder. Vores online platform gør os endnu bedre i stand til at sikre dig de bedste handler.

Vi samarbejder tæt med de danske trailerproducenter Euro Trailer og Viking Trailers. Siden 1998 har Euro Trailer været kendt for høj kvalitet og vist sin ikoniske grønne stribe frem overalt på de danske veje.

Det noget yngre Viking Trailers blev først lanceret i 2019, men samler årtiers erfaring fra trailerbranchen på tværs af Europa. De er kendte for unikke features, moderne design og brugervenlighed i særklasse.

Eksklusive trailer modeller

Vi er eksklusiv forhandler af Euro Trailer i hele Danmark. Derfor kan du udelukkende finde de populære Euro 220 og andre klassikere hos os.

Derudover fører vi også hele udvalget af trailere fra Viking Trailers. Her finder du blandt andet den populære hobbytrailer Freya, ladtraileren Thor og den nye boogietrailer Mjölnir. Du vil også altid kunne finde de nyeste modeller i Viking Trailers’ prisvenlige trailerserie SIMPLY.

Vi vil løbende samarbejde med dem og andre trailerproducenter om at sikre forhandlingen på unikke trailere til mange forskellige formål. Hold øje med siden eller fang os i chatten, hvis du vil vide mere.

12 måneders ekstra garanti online

Når du køber trailere og trailertilbehør her på webshoppen, giver vi dig et helt års ekstra garanti mod fejl og mangler i produkterne. Som standard har du altid to års garanti på trailere og tilbehør.

Fordi du gør vores arbejde lettere online, vil vi også belønne dig for det. Du får stadig adgang til vores rådgivning og meget fleksible muligheder for afhentning. Den ekstra garanti gælder altså ikke ved køb i vores medlemmers fysiske butikker.

Få svar på dine spørgsmål i chatten

Har du spørgsmål til vores tilbud, trailere, eller noget tredje?

Fang os i chatten og få den samme professionelle rådgivning, som vi også giver dig i vores butikker.